Badkameraccessoires zorgen voor een verschil

Dat een badkamerontwerp belangrijk is om het eindresultaat te vormen en dit ook volledig in 3D in beeld te brengen zal voor een ieder duidelijk zijn. Zeker als u op dit moment belangstelling heeft voor badkamers en al enige tijd aan het rondkijken en wellicht al enkel ontwerpen in 360 view hebt laten maken dan weet u hoe dit het resultaat kan visualiseren. Door hierbij ook al aandacht te hebben voor de accessoires voor in de badkamer of het toilet stileert en kleurt u het interieur al wat meer in. Erg belangrijk want badkameraccessoires beïnvloeden het uiteindelijke resultaat in grote mate, zeker als er ook sprake is van het gebruik van kleurrijke accessoires of decorelementen.

Als u zich hierbij een badkamer met witte badkamertegels op de muren en wanden voorstelt waarbij de vloertegels een grijze tint hebben en de ruimte een bijna mannelijke uitstraling heeft in een betonachtig interieur. Stelt u zich in een dergelijke ruimte de badkameraccessoires zoals de wc-borstel, een badmat of de zeepdispenser en de handdoeken eens voor in een (donker) grijze tint of met een afwerking in een houtdecor met grey wash. Waarschijnlijk schat u deze badkamers of het toilet nu in als een ruimte met een ietwat kille, een beetje mannelijke en eentonige sfeer. Wat doet het met dit beeld als u de voornoemde badkameraccessoires zou vervangen door exemplaren die een felrood als basiskleur hebben. De tegels blijven hetzelfde maar het sfeerbeeld verandert zich in een meer sprankelend en levendig geheel dat ontstaat door de felle en aansprekende kleur rood.

Badkameraccessoires vervolmaken het interieur

Op de bijgaande foto is exact te zien wat accessoires in deze kleur met de toilet- of badkameromgeving doen. Van een eigenlijk niet zoveel zeggende, sobere uitstraling naar een uitdagend interieur dat vrolijkheid uitstraalt en tot de verbeelding spreekt. Als u goed naar de foto kijkt, die overigens afkomstig is uit de online badkamershowroom van Sani-bouw, ziet u dat de kleur rood ook terugkomt in het rolgordijn dat voor het raam bevestigd is. Het aanbrengen van een rolgordijn, geschikt voor vochtige ruimtes, in dezelfde kleur als de badkameraccessoires versterkt het kleureneffect en is ook qua formaat mooi in balans met de tegenover hangende designradiator en de handdoeken.

Nieuwe kleuren in de badkamer

De meeste accessoires in het toilet of de badkamers worden na enkele jaren vaak vervangen door nieuwe modellen en kleuren om de ruimte een nieuwe impuls met andere kleuren te geven. Dat is ook het mooie van een vochtbestendig rolgordijn, deze is eveneens eenvoudig te vervangen voor een nieuw exemplaar, die in kleur weer goed past bij de overige nieuwe items. Oriënteert u zich gerust in de online badkamershowroom van Sani-bouw om te bezien of de inspirerende badkameraccessoires kunt matchen met uw rolgordijnen voor vochtige ruimtes.

Badkamer