Hoe kristallen je uiterlijk en je energie transformeren

Het is zomer, het seizoen voor jou om te durven in accessoires en looks! Dat is juist! Dit is de beste tijd van het jaar om te investeren in de laatste modetrends. En natuurlijk heeft de modewereld zich aangesloten bij de esoterische golf van edelstenen en kristallen.

Als je van accessoires houdt, zowel om die speciale look samen te stellen als om een upgrade te geven aan een meer eenvoudige outfit, weet dan dat degenen die kristallen nemen het middelpunt vormen van de beroemdste collecties en modeshows ter wereld!

En zoals je weet, stralen kristallen, afhankelijk van hun soort en kleur, verschillende energieën uit, zoals kalmerende, negatieve vibraties absorberende, harmoniserende omgevingen, enzovoort. Daarom geven wij in dit artikel enkele tips om je te helpen de beste stukken te kiezen wanneer je naar een edelstenen winkel in Papendrecht gaat. Bekijk ze!

Blauw Kristal

Blauwe kristallen hebben te maken met goddelijke bescherming en zijn in staat om mentale organisatie te bevorderen en een gevoel van verantwoordelijkheid, noties en principes op te wekken. Gewoonlijk zijn kristallen van deze kleur zeer spiritueel en kunnen ze gevoeligheid vastleggen, en zijn ze heilzaam voor de geest door ons intellect en ons redeneringsvermogen te verruimen.

Paars Kristal

Paarse kristallen worden al lang gebruikt om onze spirituele kant wakker te maken en helpen bij het meditatieproces, en helpen ons dieper in onze zelfkennis te gaan. Aangezien zij zeer krachtige spirituele energieën en bescherming bezitten, zijn zij in staat negatieve energieën om te zetten in positieve.

Groen Kristal

Groene kristallen brengen de kracht van krachtige genezing over voor fysieke, mentale en spirituele ontgifting. Zij hebben ook een groot vermogen om negatieve invloeden te elimineren en dragen bij tot de energetische reiniging van onze geloofssystemen, waardoor onze mentale capaciteiten worden versterkt. In de omgeving, als ze als decoratie worden geplaatst, brengen ze comfort en veiligheid over.

Roze Kristal

Roze kristallen zijn bij uitstek de steen van de liefde en de oneindige vrede. Het heeft een hoog energiegehalte dat afkomstig is van het rood in zijn samenstelling en werkt kalmerend op onze gevoelens en emoties, en brengt door deze genezing van ons innerlijk, het bewustzijn van eigenliefde. Helpt bij het loslaten van verdriet van ons hart, emotionele crises en trauma’s. Het gebruik ervan is zeer efficiënt om liefdesrelaties te stabiliseren.