Hoe zorg je voor een unieke inrichting in je woning?

Het inrichten van je woning is niet altijd even eenvoudig, zeker niet wanneer je geen uitgebreid budget tot je beschikking hebt. We zullen dus creatief moeten zijn en gebruik maken van kansen. Zo kun je bijvoorbeeld uv-epoxy giethars kopen en zelf aan de slag gaan met de ontwikkeling van je eigengemaakte interieur. We hopen dat jouw epoxy meubelen er beter uit komen te zien dan de onze. Hoe je het ook bekijkt, de meubelen zijn altijd uniek!

Ga op zoek naar unieke stukken

Bijna iedereen in Nederland heeft de mogelijkheid om naar de IKEA te gaan en zijn of haar auto tot de nok toe te vullen met goedkope meubels, echter krijgen al deze huizen dezelfde uitstraling. Ben jij toe aan iets anders dan kun je in plaats van naar de IKEA te gaan ervoor kiezen om naar een lokale kringloopwinkel te rijden. Deze winkels hebben vaak erg toffe meubels staan die je voor een zacht prijsje mee kunt nemen. 

Upcyclen is een lifestyle

De meubelen die je bij de kringloper inslaat kunnen niet altijd direct in je huis gezet worden. Wij kiezen er vaak voor om deze meubels te voorzien van een complete makeover. Dit betekent dat we aan de slag gaan met het schuren, verven en repareren van de desbetreffende items. Wij gebruiken zelf graag grijze en donkergroene kleuren, maar dat is ieder zijn of haar eigen voorkeur. Naast het ontwikkelen van toffe huisgemaakte items ben je ook nog eens heel milieubewust bezig! Je geeft oude items een heel nieuw leven, dit is volgens ons al een schouderklopje waard! 

Epoxy is top!

Epoxy meubelen zijn super mooi en kunnen een ruimte echt maken of kraken. Het leuke aan deze meubels is dat ze super lang meegaan. Epoxy is namelijk zeer beschermend en hierdoor heb je geen last van vlekken of kringen in je tafel. Kies jij ervoor om een epoxy salontafel te kopen of ga je deze zelf proberen te maken? Naast tafels heb je nog veel meer meubels waar epoxy voor gebruikt kan worden, denk aan stoelen, dressoirs, krukjes, bijzettafels en lampen.