Maak van je tv een smart tv met de Android Mediaplayer

Televisie kijken gebeurt niet meer op dezelfde manier als vroeger. Waar we vroeger gewoon de programma’s keken die er op dat moment op tv kwamen, willen we nu zelf beïnvloeden wat we te zien krijgen op televisie. Dit betekent dat de traditionele televisie niet meer aan onze behoeften kan voldoen, maar uitgebreid moet worden tot een zogeheten smart tv. De beste manier om een smart tv te creëren, is door de Android Mediaplayer aan jouw televisie te koppelen. Wat de Android Mediaplayer is, wat dit apparaat doet en wat de voordelen zijn van deze gadget, lees je in dit artikel.

Wat is een Android Mediaplayer?

Een Android Mediaplayer is een tv box die je aan jouw huidige televisietoestel moet koppelen. Dit doe je niet voor niets, maar om jouw televisie te veranderen in een smart tv. Dit betekent dat je niet alleen standaard televisieprogramma’s op je televisie kunt kijken, maar ook films, series en sportwedstrijden kunt streamen. En heb je een leuke uitzending op Uitzending Gemist gezien die je graag wil kijken? Dan kun je deze ook op jouw televisie streamen, net alsof je gewoon televisie aan het kijken bent.

De voordelen van de Android Mediaplayer

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het aanschaffen van een Android tv. Het eerste voordeel van deze televisiebox, is dat je de box kunt gebruiken om op jouw manier televisie te kijken. Je bent niet meer afhankelijk van de programma’s die nu op televisie zijn, maar kijkt de films, series, programma’s en wedstrijden die jij leuk vindt. Ook als er niets op televisie is, kun jij lekker op de bank ploffen om lekker te ontspannen.

Een ander voordeel van de Android box, is dat deze box erg goedkoop is. Wil je gebruik maken van smart tv door een abonnement voor jouw televisie af te sluiten, dan ben je hier maandelijks een flink bedrag voor kwijt. Voor de Android Mediaplayer betaal je eenmalig een laag bedrag, wat betekent dat deze vorm van tv kijken veel goedkoper is.